Zen Ekindo
Image default
Woningen

De mooiste vintage meubels kopen bij een exclusieve woonwinkel

Bent u aan het verhuizen of geeft u uw huidige woning een make-over, en zoekt u mooie vintage meubels? Bij Empire B.V. kunt u de meest unieke vintage meubels kopen, welke uw interieur ongetwijfeld zullen verrijken. Empire biedt een ruim assortiment aan met vintage meubels, zowel nieuw als tweedehands. Regelmatig gaan de medewerkers van de woonwinkel op inkoopreis in binnen- en buitenland en zoeken zij unieke pareltjes. De vintage meubels die zijn vinden, zijn vaak tweedehands, maar soms ook nieuw.

Ee groot assortiment aan vintage meubels en accessoires

De fysieke winkel van Empire is gevestigd in Best. In de showroom vindt u vintage meubels, zoals eettafels, bijpassende stoelen, dressoirs, kasten en relaxte fauteuils. Deze meubels zullen hoe dan ook prachtig staan in ieder interieur. Maar niet alleen kunt u vintage meubels kopen bij deze exclusieve woonwinkel, ook voor schitterende accessoires zit u goed bij Empire. Of u nu op zoek bent naar een mooie vaas, een sprekend schilderij, een glanzende schaal of een barok spiegel: u vindt de mooiste vintage accessoires bij deze specialist. De collectie wisselt continu en ieder artikel is uniek. Wilt u vintage meubels kopen in de winkel, maar wilt u zich eerst online oriënteren? Op de website vindt u alle informatie over de verschillende producten die onderdeel uitmaken van de huidige, steeds wisselende collectie.

Ontdek de collectie online en bezoek de showroom

In de showroom, gevestigd in Best, staan de vriendelijke medewerkers voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk koopadvies. Zij denken graag met u mee over de mooiste woonoplossingen voor uw huis en helpen u met het vinden van de juiste meubels en bijpassende accessoires. Wilt u uw huis (opnieuw) inrichten en zoekt u een exclusieve woonwinkel waar u de mooiste vintage meubels en accessoires kunt kopen? Bij Empire vindt u ongetwijfeld de perfecte artikelen. Bekijk het actuele aanbod aan vintage meubels online of bezoek de showroom!

https://www.empire-bv.nl/