Breng kleur in huis met een luchtzuiverende kamerplant!

Zen-ekindo
Van

Een luchtzuiverende kamerplant is ideaal om meer kleur in huis te halen. Zeg nu zelf, we kunnen allemaal wel wat extra kleur in ons leven gebruiken. Van kleur om je heen heb je immers nooit genoeg! Neem eens een kijkje in het assortiment luchtzuiverende kamerplanten van Green Bubble en ontdek de vrolijke kleuren!

De orchidee: dé luchtzuiverende kamerplant met kleur

De orchidee is te verkrijgen in veel verschillende kleuren en daarom is er voor iedereen wel een variant die goed past bij de persoonlijkheid. Deze luchtzuiverende kamerplant heeft een hoogte van ongeveer 70 centimeter, waardoor de plant zeker opvalt. De orchidee is huisdier-proof en houdt van een combinatie van zon en schaduw. Met een beetje water eens per week kun je eindeloos genieten van kleur in huis. Ontdek bijvoorbeeld de volgende varianten.

1. Groene orchidee Balance

Groen is de kleur die staat voor de natuur, maar ook de kleur die zorgt voor meer rust, voor balans en genezing. Deze kleur heeft niet alleen een kalmerende werking, maar onderdrukt ook een hongergevoel. Wil je afslanken? Dan is groen dus ook dé kleur om in huis te halen. Dit kun je zeker ook doen met een luchtzuiverende kamerplant, zoals met de groene orchidee Balance.

2. Rode orchidee Bellini

Rood is de kleur die we vaak koppelen aan de liefde, maar de kleur heeft nog zo veel meer betekenissen. Zo wekt rood eetlust op, verhoogt het de hartslag en versnelt het de ademhaling. De kleur werkt daarnaast stimulerend en zorgt ervoor dat je actiever wordt. Zeker een fantastische keuze voor in huis, in de vorm van een luchtzuiverende kamerplant. De rode orchidee Bellini valt zeker op!

3. Blauwe orchidee Blue Velvet

Blauw staat voor vrede, voor rust en voor kalmte. We denken vaak aan de zee wanneer we blauw zien en de zee heeft een ontspannend effect op velen. Daarnaast staat blauw ook voor eerlijkheid, voor vriendschap en oprechtheid. Het is niet vreemd dat zoveel mensen van de kleur blauw houden. Wil jij een luchtzuiverende kamerplant in een felblauwe kleur? Dan is de blauwe orchidee Blue Velvet zeker iets voor jou.

https://www.green-bubble.com/nl/
 Categorie: Woning en Tuin